Toplocaties

Uw eigen tweede woning op de mooiste plekken aan de piste, bij de golfbaan, nabij het strand of midden in de natuur.

Goed geregeld

Wij begeleiden u bij het gehele traject van oriëntatie tot aankoop en van verhuur tot beheer.

Ons team

Wij werken met een team van specialisten die kennis van zaken hebben om uw droom te verwezenlijken.

My Next Home

Specialist in Chalets, villa's & appartementen

Nexthome is een ontwikkelaar en verkooporganisatie in appartementen, chalets en villa’s in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, op het Caribische eiland Bonaire en in Nederland. Met het label Austrian Alpine Chalets zijn wij zelfs marktleider in nieuwbouw van vrijstaande chalets op diverse toplocaties in Oostenrijk.

Neem contact met ons op
Kies uw droomhuis

Uw (vakantie)verblijf naar uw wensen

Wij bieden flexibiliteit in het ontwerp. Zo kunt u uw appartement, chalet of villa aanpassen aan uw wensen. Met uitgebreide mogelijkheden tot meerwerk maakt u het compleet. Een eigen huis met een uitgekiend verhuur- en beheerconcept, vaak in combinatie met een tweede woning vergunning is nog nooit zo dichtbij geweest.

Bekijk onze projecten
Onbezorgd een tweede huis

Professionele begeleiding van A tot Z

Het gehele traject van oriëntatie tot oplevering van de woning wordt door ons begeleid. We informeren u graag over de notaris, het koopproces, de hypotheek, verhuurmogelijkheden en de toepasselijke wet- en regelgeving inzake bouw en fiscaliteit. In het aankooptraject ontvangt u van ons duidelijke tekeningen en offertes, een opstelling van alle met de koop samenhangende kosten, hypotheekcalculaties etc. Vanzelfsprekend verzorgen wij de hypotheekaanvraag, zorgen ervoor dat de notaris de benodigde stukken krijgt en bij verhuur de inschrijving bij de belastingdienst.

Neem contact met ons op

Beleggen

De combinatie van een modern nieuw gebouwd en luxe chalet, villa of appartement op een toplocatie met ruime eigen gebruiksmogelijkheden en uitstekende rendementen maken dat de investering zeer interessant is voor de particuliere belegger.
Verhuur & beheer

Altijd uitstekend geregeld

In onze projecten is de verhuur en het beheer altijd uitstekend geregeld. Met ons uitgekiende verhuur- en beheerconcept zijn er zeer ruime eigen gebruiksmogelijkheden en u kunt zelf ook in de verhuur van uw vakantiewoning bemiddelen. Onze woningen blijken bij de vakantieganger goed in de smaak te vallen en de verhuurresultaten zijn uitstekend. Een modern gebouwd luxe chalet, villa of appartement met ruimte voor eigen gebruik en uitgesproken rendementen is een perfecte combinatie van een mooie investering en eigen vakantieplezier.

Geldzaken

Eigen middelen? Een financiering kan interessant zijn

U kunt ervoor kiezen om een deel van de woning te financieren. Ook indien u voldoende eigen middelen hebt om aan te kopen, kan een hypotheek interessant zijn. Indien het rendement op uw investering hoger is dan de te betalen hypotheekrente, kunt u door te financieren het rendement op uw eigen inbreng verhogen.

Voor de hypotheek hebben wij een uitstekende aanbiedingen van verschillende banken.

Meer weten over financiering? Neem contact op