Maxime Smit

Maxime is de alleskunner op kantoor en ondersteunt de afdelingen; sales, marketing en contractbeheer. Haar enthousiasme en ambitie is een ware verrijking voor het bedrijf.

Nadat ze haar opleiding tot juridisch medewerker in 2014 had afgerond, deed ze praktijkervaring op bij de Belastingdienst en de Sociale Verzekeringsbank. Maar bij deze overheidsinstellingen kon Maxime haar draai niet vinden en ze ging op zoek naar wat haar bezighield. Een avontuurlijke reis van bijna een jaar door Oceanië en Zuidoost-Azië heeft daarbij enorm geholpen en haar blik op de wereld verruimt. Het reizen en de weg vinden op onbekende terreinen maakten haar snel zelfstandig en het bleek de ideale manier om uit te vinden wat ze echt wil.

Na thuiskomst in juni 2018 had Maxime voor zichzelf geconstateerd dat ze toe was aan een werkomgeving waarbij ze haar ondernemende geest en talenten breder kan ontplooien.

De internationale activiteiten van NextHome in de ontwikkeling en verkoop van Leisure vastgoedprojecten spreken haar erg aan en inmiddels is ze de spin in het web van tal van activiteiten.

+31 (0)6 15 438 363

maxime@mynexthome.nl

Bekijk mijn LinkedIn

Nicolette Bosveld

Nicolette is geen onbekende in de reiswereld. Direct na haar toeristische opleiding heeft zij in de hotelbranche gewerkt en later als stewardess bij Martinair. Ze heeft veel van de wereld gezien en door haar reizen in talrijke hotels en accommodaties gezeten. Al snel ontwikkelde zij een gevoel voor commercie en was de switch vanuit het toerisme naar een salesfunctie niet vreemd. Zo heeft ze als accountmanager succesvol gewerkt in de juwelen- en horloge branche. Hierbij was zij verantwoordelijk in de Benelux voor het luxueuze Zwitserse uurwerk Rado binnen de internationale Swatch Group. Na een verandering in haar persoonlijke leven raakte ze steeds meer geïnteresseerd in het menselijk lichaam en gezondheid. Dit leidde tot het volgen van een opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut en zette zij vervolgens een eigen praktijk op waar ze tot 2017 met plezier mee heeft gewerkt. Maar het bloed stroomt waar het niet gaan kan en tijden en interesses veranderen. Wat is gebleven als rode draad in haar leven is haar liefde voor reizen, vooral het eiland Bonaire, en het ontwerpen en inrichten van huizen. Inmiddels heeft Nicolette vier huizen zelf gebouwd waarin ze haar creativiteit volledig kwijt kon. Het komen van niets tot iets maakt haar enthousiast. Het was dan ook niet vreemd dat ze na een langdurig bezoek aan Bonaire in contact kwam met een projectontwikkelaar waarbij zij gestart is met de verkoop van woningen. Toen medio 2017 Nexthome haar de kans gaf om deels in de Caraïben te werken en haar passie te combineren met een verantwoordelijke salesfunctie, was de keus snel gemaakt. Gezien haar ervaring met onroerend goed op de Antillen en het feit dat ze al 27 jaar het eiland bezoekt, kan zij meer dan een steentje bijdrage om dromen van mensen te verwezenlijken met een prachtig bezit in hun eigen tropisch stukje Nederland. Nicolette is samen met Maarten van der Werff verantwoordelijk voor de verkoop van de projecten op Bonaire en in Nederland.

+31 (0)6 24 729 070

nicolette@mynexthome.nl

Bekijk mijn LinkedIn

Sophie van der Werff

Sophie is een reisdier en dat is niet zo vreemd als dochter van Maarten van der Werff. Na haar middelbare school was de MTRO dan ook een logische keuze. Toerisme en hospitality boeit Sophie enorm en vooral het omgaan met mensen variërend van toeristen tot zakenmensen. Na de MTRO succesvol te hebben afgerond, heeft Sophie een tussenjaar genomen om meer van de wereld te zien. Ze trok onder andere door Azië en volgde een stage op Bonaire tijdens de bouw van Grand Windsock, één van de projecten van Nexthome.

Maar Sophie is ambitieus en wilde meer.  Al snel haalde ze haar propedeuse HTRO tijdens haar parttime baan bij Nexthome. Inmiddels werkt Sophie fulltime en volgt ze een NIMA opleiding marketing. Op deze manier ontwikkeld Sophie zich snel tot een allround teamlid en draait ze enthousiast mee in diverse projecten.

+31 (0)6 31 92 63 39

sophie@mynexthome.nl

Bekijk mijn LinkedIn

Arno Vonk

Arno is de commerciële man die woonachtig in Oostenrijk het bedrijf ter plekke sterk vertegenwoordigt. Vanaf 2013 bouwt hij samen met Maarten van der Werff de (internationale) verkoop verder uit.

Arno heeft altijd al interesse gehad in sales. Na zijn studie commerciële economie is hij direct in het familiebedrijf  in de foodproductie gestapt en als commercieel directeur mede verantwoordelijk geweest voor de transformatie naar een professionele foodproducent. Samen met zijn vader vormde hij de directie totdat hij in 2010 besloot met zijn gezin naar Oostenrijk te emigreren. In Oostenrijk kwam hij al snel in aanraking met de verhuur van vakantiehuizen. Gegrepen door deze dynamische branche is hij vanaf 2011 als zelfstandig agent gaan werken voor de @Leisure Group, één van de belangrijkste spelers op de Europese online markt van accommodatieverhuur, zoals vakantiehuizen, vakantieparken en hotels. Vooral voor het hoofdmerk Bellvila was hij verantwoordelijk voor de inkoop en beheer van vakantiehuizen in Oostenrijk, alsmede voor het relatiebeheer met huiseigenaren.

Via de verhuur van Oostenrijkse chalets is hij zo op het pad van NextHome gekomen en raakte steeds meer gecharmeerd van het snelgroeiende bedrijf.

+43 66 47 30 35 455

arno@mynexthome.nl


Ernst Greweldinger

Ernst komt uit de gezondheidszorg en is na zijn opleiding jarenlang werkzaam geweest in verschillende sectoren van de zorg. Vooral zijn projectmatige aanpak is een van zijn kernkwaliteiten en dit leidde al snel tot een succesvolle carrière. Zo heeft hij verschillende managementfuncties doorlopen om uiteindelijk directeur van een zorginstelling te worden. In deze rollen heeft hij op een ondernemende wijze de bedrijfsvoering naar het nieuwe denken in de zorg getransformeerd.

Daarnaast hield Ernst zich altijd al bezig met het zoeken naar juiste investeringen en beleggingen. Via het contact met dorpsgenoot Maarten van de Werff kwam Ernst in aanraking met de projecten van Nexthome. Een eigen vakantiechalet werd al snel een feit en de interesse in deze branche was gewekt. Al snel gooide hij het roer om in 2013 verliet hij de zorg voor deze nieuwe uitdaging. Inmiddels zijn we al weer wat jaren verder en is het enthousiasme van Ernst voor een vakantiewoning op een mooie plek aanstekelijk. Hij begeleidt tal van kopers naar hun droomwoning, gebruikmakend van zijn kennis en ervaring.

+31 (0)6 25 04 56 33

ernst@mynexthome.nl

Bekijk mijn LinkedIn

Patricia Blauw

Patricia is het kloppend hart van Nexthome. Als verantwoordelijke voor het office-management en de verkoop binnendienst behoudt zij het overzicht en zorgt dat alles correct en op tijd verloopt.

Patricia heeft een brede ervaring op dit gebied.  Ze heeft na haar studie bedrijfsadministratie op financiële afdelingen van diverse bedrijven sturing gegeven aan operationele afdelingen en zich de finesses van het boekhouden eigen gemaakt. In 1993 is zij via Budget Rent a Car en Transavia in het toerisme terechtgekomen. Deze branche beviel haar meteen en in 2001 is Patricia bij de touroperator Outrange en beheerorganisatie van vakantiechalets BBV gaan werken. Ook hier gaf ze leiding op de financiële administratie en heeft in deze functie een methodiek van huur- en rendementsafrekeningen voor vakantiewoningen opgezet.

In 2007 is zij het team van het door haar oud-collega Jeroen van der Werff opgerichte NextHome komen versterken en in 2008 als partner aandeelhouder toegetreden.

+31 (0)6 11 91 20 03

patricia@mynexthome.nl

Bekijk mijn LinkedIn

Maarten van der Werff

Maarten is de buitenman. Zijn hart ligt niet op kantoor, maar in het veld. Direct na zijn opleiding aan de detailhandelsschool koos hij dan ook voor een avontuurlijk leven wat hem al vrij snel in Frankrijk bracht. Daar heeft hij met succes een hotelexploitatie opgezet en nadat hij deze had verkocht, is hij overgestapt naar een Nederlands bedrijf die recreatief vastgoed ontwikkelde in de Franse Alpen. Voor dit bedrijf heeft Maarten een goed lopend beheer- en verhuurconcept opgezet.

Vanaf 2001 werkte hij ad interim bij een startende touroperator die hij verder ontwikkeld heeft tot een volwassen direct seller. Maar uiteindelijk stapte Maarten toch een kantoor binnen en verzorgde hij de marketing voor de tijdschriften van het Haarlems Uitgeef Bedrijf. Hij zette meerdere nieuwe titels in de markt en organiseerde beurzen.

Toen Nexthome als bedrijf een feit was, stapte hij in 2006 eerst parttime maar later definitief in en leidt sindsdien de verkoop van de projecten. Inmiddels is Maarten niet meer weg te denken uit het bedrijf en wordt regelmatig een beroep gedaan op zijn ruime praktijkervaring bij tal van projecten.

+31 (0)6 53 94 08 65‬

maarten@mynexthome.nl

Bekijk mijn LinkedIn

Jeroen van der Werff

Jeroen founded My Next Home in 2006 together with brother Maarten van der Werff and is responsible for the day-to-day affairs as director. Jeroen is the pioneer of the company.

His professional background does not originate directly from the tourism industry, as he has obtained degrees as a helmsman and marine engineer. However, he was more interested in commerce and logistics and started his commercial career with various companies such as the Handelsonderneming Verhagen, Droste Chocolade and the industrial wholesaler Aardse Haarlem.

In 1999 times changed and Outrange came into the picture. Outrange was a small family-run booking office for chalet holidays and was in 2001 transformed into BBV; a management organization with over 150 holiday chalets under management in France. In 2003, Jeroen transferred this company to the Tex group, known for among others the tour operator ILS and the management organization GrandAlpes. There he held the position of director of operational management. In December 2005, he decided to sell his interest in the Tex group and find a new challenge in real estate. This was executed in 2006 and My Next Home was born.

+31 (0)6 547 12 541

jeroen@mynexthome.nl